Humor!

Här kommer några av mina humor favoriter!


Denna har jag sjungit på hela dan i dag på jobbet. "JAG VILL HA EN SYNTH FARSAN!!!! NÄR JAG KONFIRMERAR MIG!!!!" Skitkul!




Älskar Nile city!



Denna lilla visa brukar jag tralla på på jobbet!


Älskar denna serien! Keeping up apperances heter den, eller Skenet bedrar på svenska.

Japp. Det var några roliga klipp. Fler kommer säkert snart!

Öppet brev till Sveriges alla tvestjärtar

Jag vet att ni håller på med ett kuppförsök för att bryta er in i min lägenhet och ta över.
Men jag kan meddela att jag har dödat eran kamrat. (med en lila foppatoffel)
Samma öde kommer kommer drabba alla er som försöker inta min lägenhet.
Mvh Er värsta fiende.

Helgen

I helgen har jag gjort mycket skoj. Shoppat och kollat film med Fia fredag och lördag och på söndagen så åkte jag ut till Ekeskog och så tog jag, Fia och Linnéa en ridtur på Flora, Lillen och Moa. Gamlingarna var pigga och glada och tyckte det var kul att komma ut. Sedan så red jag och Fia Åse och Åsa. Det gick bra, en härlig tur i härligt väder! Tack snälla Elin för att vi fick låna hästarna!
Bild från i våras.

Gick i mina nya stallskor hela dagen och de fick mycket väl godkänt! Både att gå i och rida i. Ingen skoskav! Alltså ingen alls! Så de rekommenderas!

Äntligen!

Jag har hittat dom! Vantarna jag letat efter hur länge som helst!
Hittade dom på nelly.com Klicka på länken för att se dom! Dyra men hoppas verkligen dom är värda det!
Och på tal om shopping... Jag som INTE skulle köpa ny telefon har gjort just det... Köpt ny telefon. Det blev en Sony Ericsson Xperia Arc. Grymt nöjd so far!
Jag skulle heller inte köpa mer parfym men det har jag också gjort. 2 st dessutom. Fast det var ett två-pack så det räknas ju faktiskt bara som en!
Har köpt nya stallskor också! Mina Easy riders som hängt med i över 10 år har börjat ge sig så jag kände det var dags för nya. Och ni som känner mig vet ju att jag är lite känslig med skor, jag får ju skoskav av precis allt! Men det blev iaf ett par Easy rider pro. Inte alls som de valiga Easy ridersen. Snygga och jättesköna!
Bild från Mountain horse

Dagens skratt

Dagens skratt bjöd min katt Viffe på i morse. Alla ni som sett henne vet ju att hon är något korpulent. Hon påminner lite om en säl i kroppsformen. I alla fall, i morse skulle fröken kattsäl hoppa upp i fönstret. Gick sådär. Hon bommar och blir hängande med grepp om fönsterbrädan. Tappar sedan taget och ramlar ner i vattenskålen. Lite som när man var barn och gick i simskolan och det alltid var nån jäkla unge som skulle göra kanonkulan så det skvätte över halva Stenstorp. Lite så var det. Vatten över hela köket. Stackars liten kattsäl...


Angående bilar och trafik.

Ni som är vän med mig på facebook har nog märkt att jag skriver mycket om bilar och trafik där. Vet inte riktigt varför, det har bara blivit så. Men nu har jag i alla fall bestämt mig för att skriva av mig lite här på bloggen.

Saker jag retar mig på i trafiken:

  • Folk som kör omotiverat långsamt. Kör man enligt hastighetsgränsen är det ok. Även om man kanske skulle ha velat köra lite fortare själv så är det okej. Men det är ju våldsamt irriterande när vissa ska köra 10 - 20 kilometer långsammare. Det är dock motiverat att köra i 70 på en 80väg när det är mörkt ute och så tjock dimma att man ser typ 5 meter framför bilen! Detta hände mig i lördags kväll. Jätteotäckt! Men givetvis så kom det en bilist som tyckte annorlunda än mig, vilket leder oss till nästa punkt:
  • Folk som kör jättenära när de tycker att man kör för långsamt. Men då kör jag alltid ännu långsammare! Inte bara för att jävlas(men till mycket stor del) men även för att om det skulle hända nått och man skulle få bromsa så är det inte så jävla kul att bli påkörd.
  • Folk som inte respekterar trafikregler. HALLÅ! FATTA NÅN GÅNG ATT HÖGERREGELN GÄLLER PÅ GUSTAV ADOLF GATAN I SKÖVDE! Här har jag vid upprepade tillfällen blivit tutad på och blivit hött med näven åt. Men det är jag som borde tuta och hötta näven åt er som aldrig stannar!
  • Vägbulor! åhhhh vad jag hatar dom! Det stör mig nått alldeles våldsamt att behöva bromsa in för ett gupp. Det är lite som att låta det vinna. Och jag tycker det är sååå störande med folk som kör så långsamt över guppen att det hade gått fortare att gå ur och lyfta över bilen.
  • Folk som inte kan köra in i en rondell förrän den är tom. Liiite irriterande när klockan är 4- 5 på eftermiddagen och det är mycket trafik.
  • Folk som ska cykla mitt i vägen och inte flyttar på sig. Har inte bilar nån slags företräde eller?
Så. Nu har jag fått ur mig lite irritation.

RSS 2.0